Reviews van klanten

5 Reviews - Carien van Dongen Beeldend

Ik ben heel enthousiast over de lessen. Je wordt stap voor stap meegenomen naar het eindresultaat. De uitleg is heel duidelijk. Ook vragen die je aan Carien stelt, worden binnen een dag beantwoord. Geweldig!

Tini Zanderink
5 Reviews - Carien van Dongen Beeldend

Hele fijne lessen Carien, ik heb er heel veel van geleerd.
Ik kijk uit naar het vervolg.
Nog even worstelen met de details.
Maar ik ben al tevreden met het resultaat.
Groetjes Inge

Inge Van Rijsbergen
5 Reviews - Carien van Dongen Beeldend

Ik vond het super leuk om je filmpjes te zien. Complimenten voor de manier waarop alles uitlegd! Het portret is nog niet gebakken dus blijft het nog spannend. Nog super bedankt voor het te mogen mee kijken naar je hartelijke mooie filmpjes!

Ina Witzier
5 Reviews - Carien van Dongen Beeldend

Ik probeer het portret boetseren onder de knie te krijgen. Ik heb enorm veel aan je instructiefilmpjes, waarin je op een heldere wijze en echt stap voor stap mij meeneemt in het maken van een portret. Met name de wetmatigheden die je aangeeft en de techniek van de verschillende onderdelen helpen enorm. Ik heb diverse boeken over portret boetseren, maar het zien doen is vele malen effectiever. Ik blijf gewoon door oefenen. Ik vind het geweldig dat je dit initiatief hebt genomen in deze ook zeker voor jou zeer moeilijke tijden. Ik wens je veel sterkte en creativiteit  en wil je hartelijk bedanken.

Hero de Smeth
5 Reviews - Carien van Dongen Beeldend

Mijn dochter Anemoon en ik zijn je videolessen aan het volgen met veel plezier. We zullen je ook het eindresultaat laten zien. Dank je wel voor je fijne video’s. En na de coronalockdown ga ik me opgeven voor een cursus!.

Antonetta Eilers

Laat  zelf een review achter

Je beoordeling is een verplicht veld
Je hebt je naam niet ingevuld. Dit veld is verplicht.
Je hebt je e-mailadres is niet (correct) ingevuld. Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht, vul een bericht in. Gebruik minimaal 10 karakters.
U dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring